Vind een Reveal praktijk  Ik ben tandarts

Op zoek naar de beste clear aligner of  transparante beugel

Een persoonlijk bezoek aan een tandarts of orthodontist is de beste manier om de juiste clear aligner te krijgen

Wanneer u geïnteresseerd bent in het rechtzetten van uw tanden met clear aligners (ook wel transparante beugel genoemd), dan wilt u natuurlijk de veiligste en de meest effectieve behandeling die u kunt vinden.

Hoe weet u welke aligner het beste is?

Online of "doe-het-zelf" clear aligners worden verkocht volgens het direct-naar-consument model, waardoor een persoonlijk bezoek aan de tandarts of orthodontist niet nodig is. Dit model is ontworpen om de behandeling gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Veel online clear aligner aanbieders claimen tevens gebruik te maken van gekwalificeerde tandartsen en orthodontisten om gebitssituaties van klanten te beoordelen.
Dus, maakt het echt uit of u een tandarts persoonlijk bezoekt, of denkt euro’s te besparen wanneer u online uw aligners bestelt?

Het maakt absoluut uit. En hier is waarom.

Persoonlijke, één-op-één zorg biedt u een behandelplan en resultaat van hoge kwaliteit

Een direct-naar-consument clear aligner aanbieder moet u laten weten of aligners geschikt zijn voor u. Maar vergeet niet dat hun primaire doel waarschijnlijk is om clear aligners te verkopen. Uw tandarts of orthodontist daarentegen is waarschijnlijk niet bezig met het verkopen van een bepaald product. Zij zijn opgeleid om de juiste behandeling voor u aan te bevelen die u een gezonde en mooie glimlach geeft.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kan uw traject naar een mooie glimlach bestaan uit:
- Traditionele beugel
- Clear aligners / transparante beugel
- Esthetische tandheelkunde
- Kaakchirurgie
- Tandextracties

U kunt erop vertrouwen dat uw tandarts of orthodontist u het juiste behandelplan zal adviseren dat u nodig heeft om u uw mooiste glimlach te tonen. Als u geen kandidaat bent voor clear aligners, zal uw behandelaar u dat vertellen en behandelingsalternatieven voorstellen die u dezelfde resultaten zullen geven. Een online clear aligner aanbieder is misschien niet in staat om u te voorzien van dergelijke alternatieven. Zij kunnen u adviseren om elders een behandeling te ondergaan, of u aanmoedigen om toch door te gaan met hun clear aligner behandeling. 

Stuur ons een bericht