Vind een Reveal praktijk  Ik ben tandarts

Is Reveal iets voor mij?

Reveal Clear Aligners zijn een eenvoudige en betrouwbare optie voor veel jongeren en volwassenen die hun uiterlijk willen verbeteren door het rechtzetten van hun tanden. Om te bekijken of Reveal iets voor u is, plant u een afspraak met uw tandarts of orthodontist die uw gebit zal onderzoeken om te bekijken of u ervoor in aanmerking komt.

ZOEK EEN BEHANDELAAR

“Ik wil een mooie rechte glimlach.”

Schaamt u zich voor hoe uw glimlach eruitziet? U bent echt de enige niet. Veel volwassenen krijgen op latere leeftijd voor de eerste keer een orthodontische behandeling omdat ze uiteindelijk een mooie rechte glimlach willen hebben.

Reveal Clear Aligners van Henry Schein® OrthodonticsTM kunnen helpen de glimlach van uw dromen te bereiken door het aanpakken van problemen zoals:

  • Kruisbeet
  • Ruimte tussen de tanden
  • Overbeet
  • Crowding

Reveal aligners zijn de eenvoudige en gemakkelijke oplossing voor iedereen die graag een mooie rechte glimlach en meer z​elfvertrouwen wil hebben. Uw gezondheid is onze prioriteit, wees er dus van overtuigd dat we rekening houden met uw algeheel welzijn als we met uw behandelaar samenwerken om aligners te leveren voor uw orthodontische behandeling.

Aan het eind van uw behandeling heeft u rechtere tanden, een mooiere glimlach en meer zelfvertrouwen dan u ooit eerder heeft gehad​.

“Ik ben een jongere die ​op zoek is naar een alternatief voor een beugel.”

Zou het verschuiven van een paar tanden je helpen om meer te vertrouwen op je glimlach? Als je al je volwassen tanden hebt, kunnen Reveal aligners een goede manier zijn om een aantal verbeteringen aan te brengen aan je glimlach. En in tegenstelling tot traditionele metalen beugels zijn transparante aligners vrijwel onzichtbaar, dus niemand weet dat je ze draagt.

Je hebt de perfecte schoolfoto die je elk jaar wilt zonder dat je beugel in de weg zit.

“Ik heb er spijt van dat ik mijn retentiebeugel niet draag.”

Bent u een van die personen die al lang geleden het dragen van hun beugel hebben opgegeven? Misschien had u als jongere een beugel maar vergat u om die beugel te dragen.

Het is tijd om een nieuwe start te maken. Het is mogelijk dat uw tanden in de loop der jaren slechter zijn geworden maar het is niet te laat om opnieuw te beginnen. En u hoeft niet nog een keer een volledig metalen beugel te dragen; Reveal kan u helpen de schade in te halen.

Onze aligners zijn gemaakt van het gepatenteerde ClearWear™ materiaal, dat zo goed aansluit aan het gebit dat u geen of nauwelijks orthodontische attachments nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken voor de meeste behandelingen.

“Ik ben als ouder geïnteresseerd in transparante aligners voor mijn kind.”

Heeft uw kind lichte of gemiddelde orthodontische behandeling nodig? Zolang uw zoon of dochter al zijn/haar volwassen tanden heeft, kunnen transparante aligners een uitstekende optie zijn voor het rechtzetten van zijn/haar glimlach. Transparante aligners zijn discreet, verwijderbaar, gemakkelijk te reinigen en geschikt voor volwassenen en jongeren.

Reveal Clear Aligners van Henry Schein® OrthodonticsTM hebben zoveel voordelen. Uw kind zal het geweldig vinden hoe perfect hij/zij zich voelt bij het dragen van transparante aligners en u heeft een goed gevoel omdat u weet welke kwaliteit het product heeft.

Stuur ons een bericht